Comunicat urgent de la RGJN!


La Reial Germandat de Jesús Natzarè ajorna l’Assemblea General de sòcies i socis per tal de col·laborar en la contenció dels nous brots de COVID-19

En línia amb les noves mesures adoptades pel Govern de la Generalitat per tal de frenar la propagació de la COVID-19 davant els nous rebrots identificats al territori català, la Reial Germandat de Jesús Natzarè ajorna la celebració de l’Assemblea General Ordinària de sòcies i socis, prevista per al proper 6 de setembre a les 11h, emmarcada dins la Diada de Germanor de l’entitat.

Amb tot, seguint les recomanacions de les autoritats competents, es mantindran els actes que detallem a continuació:

5 de setembre:

10h. Ofrena Floral al Mausoleu del nostre fundador, Sr. Ramón Salas Ricomà (Cementiri de Tarragona)

6 de setembre:

9.30h. Missa en sufragi pels germans traspassats durant l’any 2019 (església de Sant Francesc de Tarragona, aforament limitat a 80 persones aprox.)

7, 8 i 9 de setembre:

Devolució de vestes i pagaments de les quotes, de 18h a 20.15h (al local social del c/ Girona).

Durant l’Assemblea General, a més de presentar les dades més destacades de l’exercici en curs i altres punts ordinaris, la Junta Directiva tenia previst presentar-vos el reglament del nou procés d’elecció dels òrgans directius de l’entitat, i sotmetre’l a votació. Fou un dels compromisos que adquirí quan l’any 2017 els actuals membres van prendre possessió dels càrrecs. La proposta haurà d’esperar a veure la llum fins que la situació sanitària i social garanteixi l’accés i participació de tots els membres de l’entitat que lliurement vulguem exercir el dret a valorar i decidir sobre el present i futur de la família natzarena.

En funció de l’evolució de la pandèmia i de les recomanacions de les autoritats sanitàries, us informaremde la nova data prevista per a la celebració de l’Assemblea General Ordinària 2020

Junta Directiva

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s